image
 |  4 21 Червня 2021 | 22:49

Ворожка обіцяла повернути коханого: неповнолітню ошукали на 60 тисяч гривень

На Закарпатті шахрайка виманила у 17-річної дівчини 60 тисяч гривень.

Подія сталася в місті Мукачево. 33-річна "цілителька" пообіцяла неповнолітній, що допоможе повернути її коханого, розповіли в пресслужбі Нацполіції Закарпатської області.

Батько потерпілої звернувся до правоохоронців, коли помітив, що донька виносить з дому цінне майно. Зокрема, гроші, ювелірні прикраси, побутову техніку, електроінструменти, телефони, планшет та інше.

"Під час розслідування з'ясовано, що 33-річна жінка в ролі посередника між неповнолітньою та вигаданою цілителькою, під приводом повернення хлопця дівчині, виманила в неї гроші та майно на суму понад 60 тисяч гривень. Окрім техніки, яку дівчина винесла з помешкання батьків, вона перераховувала на банківський рахунок зловмисниці гроші різними сумами від 300 до 3 тисяч гривень. Загалом слідчим поліції вдалось встановити понад 40 таких епізодів", - пишуть у повідомленні.

Речі потерпілих знайшли в помешканні підозрюваної та вилучили. Частину з них вона змогла перепродати. Жінку можуть посадити до в'язниці на три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борщ волинянина став найкращим на Всеукраїнському конкурсі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити