image
 |  0 30 Грудня 2019 | 14:19

Вулиці Нововолинська контролює інспектор (ФОТО)

21 постанову про порушення правил паркування винесено водіям транспортних засобів у Нововолинську.

Уже тиждень на вулицях міста працює інспектор, наділений повноваженнями складати постанови про адмінпорушення у сфері паркування, - інорму

«Найбільше порушників було зафіксовано на проспектах Перемоги та Дружби, вулицях Центральній, Шахтарській та бульвару Шевченка», – зазначив головний спеціаліст відділу транспорту, зв’язку, організації безпеки дорожнього руху та паркування Євгеній Хрищук.

На сьогоднішній день оплатили штраф 12 водіїв –порушників. Суми сягають понад 500 гривень.

«Штраф виписується у розмірі 255 гривень, за більші – 510. Перших 10 днів пільговий період – водій оплачує лише половину штрафу», – розповів Євгеній Хрищук.

Якщо штраф не оплачений протяггом 30 днів, його сума зросте вдвічі, і справою водія-порушника займатиметься Державна виконавча служба.

Євгеній Хрищук зазначає, здебільшого водії до таких інспекцій ставляться з розумінням. Лояльно до власників автівок ставиться і сам інспектор, бачачи, що кермувальник хоче припаркуватись у забороненому місці, спершу робить зауваження. Оскільки, запевняє, що головне завдання не оштрафувати, а дисциплінувати водіїв.

Читайте також: У Луцькраді запевняють, що у громадському транспорті міста - розрахунок лише е-квитком

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити