image
 |  4 30 Липня 2018 | 14:12

Хмельниччанка похвалила луцьких водіїв за «дуже правильні, патріотичні автобуси»

Мешканка міста Старокостянтинів Хмельницької області Тетяна Бондарчук висловила захоплення від своєї подорожі до Луцька, де мешкають її діти.
Вона зокрема похвалила луцьких водіїв за їхню культуру і ввічливість та «дуже правильні, патріотичні автобуси».
Про це Тетяна Бондарчук написала на своїй сторінці у мережі Фейсбук.
«На вихідні дні їздила до своїх дітей. Маршрут: Старокостянтинів - Луцьк. Одержала радість і велику насолоду не лише від спілкування з дітьми, а й від поїздки на дуже правильних, патріотичних автобусах і до Луцька, і додому. Надзвичайно культурні, ввічливі водії. В автобусах на склі Державний Прапор України і червоно-чорний прапор боротьби за незалежність України. Не втрималася, сфотографувала на добру згадку», - пише хмельниччанка.

Зі слів Тетяни Бондарчук, всю дорогу прапори приємно мерегтіли перед очима, створювали позитивний настрій, додавали впевненості в перемозі української національної ідеї.
«На робочому місці водіїв - Державний Герб України. Їхали ми проспектами Степана Бандери, вулицею В'ячеслава Чорновола. А обабіч доріг майоріло чимало Державних Прапорів України, а поруч із ними - червоно-чорних. У Луцьку мене зустрів син Володимир. І в його машині - також два прапора: Державний Прапор України і червоно-чорний. На душі радісно...» - йдеться в повідомленні.

Як вбачається зі сторінки Тетяни Бондарчук у мережі Фейсбук, наразі вона працює заступником міського голови Старокостянтинова з гуманітарних питань, а також очолює Хмельницький обласний підрозділ Всеукраїнської громадської організації «Об`єднання українок «Яворина».
«Два дні насолоджувалася думками, про те, що свідомість українців - велична, патріотична, духовно багата нація. Такий народ не здолати, зламати ніколи й нікому не вдасться!» - оптимістично завершує свій допис мешканка Старокостянтинова.

До слова, як відомо «ВолиньUA», під час Революції гідності Тетяна Бондарчук втратила на Майдані чоловіка Сергія Бондарчука. Життя Героя Небесної сотні, котрий 20 лютого 2014 року рятував інших поранених побратимів на Майдані, обірвала куля московського снайпера зі зміщеним центром.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити