image
 |  16 1 Вересня 2020 | 14:13

«Я не потрапляла в ДТП»: директорка Шацького нацпарку уникала питань про скоєну аварію

Директорка Шацького національного природного парку Марія Христецька 24 червня 2020 року потрапила в ДТП на службовій автівці «Renault Duster».

Про це стало відомо з постанови, оприлюдненої в реєстрі судових рішень. «Сила правди» дізналася, скільки коштував ремонт службової машини та хто за нього платив.

Інцидент трапився на проспекті Соборності, 31 у Луцьку. Як йдеться в постанові, Христецька не вибрала безпечної швидкості та дистанції і в’їхала в автомобіль «Chevrolet», що їхав попереду. Внаслідок цього обидві автівки отримали ушкодження. Винуватиця ДТП свою провину визнала. Суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Кирилюк зобов’язала її сплатити штраф розміром 340 гривень та 420 гривень судового збору.

«Сила правди» зв’язалася з Марією Христецькою телефоном, аби дізнатися що сталось та чи постраждало службове авто, проте посадовиця відповіла, що не знає, чи потрапляла у вищезгадану аварію.

— 24 червня Ви потрапили у ДТП в Луцьку. Розкажіть, будь ласка, що сталося, – запитуємо.

— Я не потрапляла в ДТП, – відповідає Марія Христецька.

— У судовому реєстрі з’явилася постанова на Христецьку Марію Володимирівну, яка потрапила в ДТП. Це були Ви?

— Можливо, я, можливо й не я. Раз на Христецьку є, направляйте документи і ми Вам відпишемо. Невже це таке термінове запитання, що потрібно телефонувати?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельчанка скаржиться на хамство лікаря при дитині, – соцмережі

А от у відповіді Шацького нацпарку на інформаційний запит йдеться, що за кермом справді була Марія Христецька. Внаслідок зіткнення автівок пошкодження отримав передній бампер машини нацпарку. Вартість його ремонту становила 5 300 гривень. Всі витрати директорка парку покрила за власний рахунок.

Нагадаємо, що навесні у дві аварії потрапляв службовий автомобіль «Renault Duster», що належить Департаменту муніципальної варти Луцька. Обидва рази авто ремонтували за бюджетні кошти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити