image
 |  0 26 Вересня 2022 | 12:31

Як грати з мобільного на Фавбет та Мелбет: скачати додатки можна на Android та iOS*

Для того, щоб клієнтам було зручно робити ставки на спорт з мобільного, провідні букмекерські контори створюють додатки для смартфонів. Не є винятком і компанії Фавбет та Мелбет, скачати застосунки яких можна з офіційних сайтів. Використання програм спрощує процес беттінгу, оскільки в додатках події завантажуються швидше, трафік витрачається економніше, а інтерфейс максимально адаптовано під невеликі дисплеї.

Функціонально сучасні програми БК для смартфонів не поступаються їх вебсайтам. Скачавши Мелбет чи Фавбет на телефон, можна робити ставки в режимах прематч та live, переглядати онлайн-трансляції ігор, здійснювати грошові операції та користуватися усіма іншими можливостями, які надають клієнтам контори. Саме тому використання програм для ставок – це зручно.

Застосунки Мелбет і Фавбет скачати можна на офіційному сайті та в App Store

Для того, щоб отримати легкий доступ до контор, необхідно встановити їх програмне забезпечення. Процедура інсталяції для Андроїду та айфонів відрізняється через різну політику компаній. В той час як Apple вільно розміщує у своєму App Store софт для азартних розваг, Google забороняє публікацію таких програм. Через це додатки Мелбет і Фавбет скачати на айфон можна, просто знайшовши потрібний застосунок у репозиторії, а для Android дії будуть дещо складнішими.

Процес завантаження Андроїд-додатків обох букмекерів однаковий. Для їх встановлення треба:

  1. Відкрити на телефоні сайт контори.

  2. Перейти за посиланням на звантаження, яке з’явилося на сторінці.

  3. Запустити завантаження установчого файлу в форматі APK.

  4. Після звантаження інсталювати додаток на телефон.

  5. Запустити встановлену програму.

Перед тим, як скачати Фавбет, Мелбет чи софт іншого букмекера на Андроїд, слід в налаштуваннях безпеки смартфона дозволити завантаження та установку програм з невідомих джерел.

Як робити ставки в букмекерських конторах з телефону

Коли додаток буде встановлено на телефон, його потрібно запустити, щоб зареєструватися або увійти до особистого кабінету. Наступним кроком стає поповнення рахунку. Внісши гроші на депозит, можна переходити до ставок. Для цього треба:

  1. Перейти в додатку до лінії подій, щоб обрати там потрібний вид спорту та турнір.

  2. Знайти цікавий матч серед ігор, які проходять в рамках обраних змагань.

  3. Відкрити розпис гри, натиснувши на імена її учасників.

  4. Обрати потрібний результат, натиснувши його коефіцієнт для додавання у купон.

  5. У купоні вказати суму ставки та підтвердити укладення парі.

Переглянути ставки, які ще не зіграли, можна в особистому кабінеті користувача БК. Коли подія завершиться, розрахунок парі відбудеться автоматично та у випадку перемоги призові кошти відразу надійдуть на баланс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити