image
 |  2 18 Грудня 2017 | 08:57

Як Порошенко російськими машинами торгує, - Олександр Дубінський

Що мені подобається в патріотизмі цієї влади це те, що ні за яких обставин вона не припиняє вести бізнес з окупантом впевнено сидячи на двох стільцях, тримаючи нас при цьому за ідіотів.
Про це 16 грудня 2017 року повідомляє сайт «dubinsky.pro».
[embed]https://youtu.be/NviP4vqd0SY[/embed]
Масштаби брехні з вуст влади навколо відносин з країною, яка напала на нас вражають.
Нам показують санкційні списки, блокують доступ до російських соціальних мереж і закликають бойкотувати продукцію з емблемою РФ, а самі при цьому з під поли ведуть великомасштабний бізнес з окупантом.
Я вже писав про те, як партнер Порошенко по корпорації «БОГДАН» Олег Свинарчук-Гладковський, за сумісництвом, Перший заступник Секретаря РНБО України веде свій автомобільний бізнес в Росії, примудряючись, будучи членом РНБО активно працювати навіть на окупованій Росією території Криму.
Так що говорити про партнера Президента, якщо Петро Олексійович в питанні співпраці з Російським окупантом сам задає тон правильних і прибуткових відносин продовжуючи активно заробляти на російському заводі Рошен.
До речі, в минулому році Путін особисто підтвердив успішність і прибутковість фабрики Порошенко в Липецьку позначивши Петра Олексійовича як важливого інвестора для Росії.
Наш Гарант не залишився в боргу перед В.В, і за такі теплі слова, в якості подяки, став допомагати вже його компаніям заробляти в Україні, при цьому робить це зазвичай нишком. Не вірите? Ось вам доказ.
Корпорація «Богдан», структурним підрозділом якої є «Богдан Авто Холдинг» через свою компанію «ХЮНДАЙ МОТОР Україна» є дистриб'ютором компанії «Hyundai в Україні».
Так ось, зовсім недавно, в рамках так би мовити співпраці і взаємодопомоги з владою РФ ця компанія стала імпортувати в Україну і реалізовувати нам з вами продукцію російського заводу «Хюндай», який в 2010 році особисто відкривав Путін.
За словами якого це підприємство одне з ключових в РФ.
Тобто, компанія фактичним власником якої є Президент і Перший заступник Секретаря РНБО допомагає підприємству країни з якої ми воюємо заробляти в Україні гроші і виводити їх в Росію.
Купили б ви дізнавшись це цього таку машину? Думаю що ні.
Саме тому «Богдан Авто Холдинг» ретельно приховує те, що автомобілі вироблені в Росії, адже в салонах машини стоять під виглядом автомобілів, вироблених в Чехії і ви купуєте нібито чистого європейця.
Хоча на маркуванні самих авто стоїть маркування заводу в РФ. Різницю відчуваєте?
Чому Петро Олексійович соромиться відкрито торгувати російською продукцією ще й підприємства, яке так важливо для Путіна, мені не зрозуміло.
Думаю, що йому слід було б так само, як і В.В. відкрито підтримати свого колегу назвавши його важливим інвестором і партнером а не приторговувати його товаром з-під поли.
Це було б чесно по відношенню до нас: «Так, веду справи з Росією, і це моя позиція!»
Так що тепер шановні автолюбителі, купуючи автомобілі «Хюндай» в автосалонах Петра Олексійовича ви допомагаєте забезпечувати Росію робочими місцями і поповнюєте бюджет країни агресора.
А в найближчих інтерв'ю, хто знає, може за результатами такого успішного співробітництва Путін знову похвалить Петра Олексійовича. Для нього це важливо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити