image
 |  5 2 Квітня 2019 | 18:21

Які серіали, крім «Гри престолів», можна буде подивитися у квітні

У квіті виходить останній сезон "Гри престолів". Крім екранізації Джорджа Мартіна з'являться найочікуваніші та зовсім нові серіали про зомбі апокаліпсис, неповнолітню відьму, супергероїв та історичні постаті.

5 найцікавіших серіалів квітня.

"Плащ і Кинджал", 4 квітня

Cтаршекласники Тенді та Тайлер одночасно падають у море, де поруч сталася аварія на нафтовій платформі. Після випадкового дотику їхнє життя кардинально змінилося. Адже, у дівчини і хлопця з'явилися надприродні здібності. Тенді здатна використовувати світло, як зброю, кидати його наче кинджал. Тайлер розчиняється в повітрі і володіє зв'язком з іншим виміром.

У другій частині супергеройської драми творці обіцяють розкрити романтичну сторону стосунків супергероїв. Разом вони повинні здолати суперзлодійку Хаос, яка вбиває людей за допомогою отруйного газу.

"Моторошні пригоди Сабріни", 5 квітня

Сабріна - 16-річна дівчина, яка балансує між світом чорної магії і реальністю. Вона має зробити остаточний вибір: стати відьмою чи залишитися з друзями та хлопцем. Дівчина не усвідомлює, які будуть наслідки її рішення. Найкращі друзі Сабріни дізнаються моторошну правду про неї. Для них немає місця у житті відьми.

У другій частині першого сезону серіалу "Моторошні пригоди Сабріни" головна героїня дізнається що сталося з її батьками та що тепер буде з друзями.

"Чорне літо", 11 квітня

У жінки зникла донька. Шукає дитину по всій Америці, разом із групою біженців, що тікають від зомбі. Монстри поступово захоплюють Землю.

У пост-апокаліптичному серіалі жахів "Чорне літо" автори покажуть у яскравих фарбах перші дні зомбі-апокаліпсису.

"Гра престолів", 14 квітня

55 днів знімали бій за Вінтерфелл. Творці "Гри престолів" працювали над цим епізодом удвічі довше, ніж над битвами з минулих сезонів екранізації Джорджа Мартіна. Але це не єдине, чим вразить глядачів у завершальних серіях. Запекла битва з зомбі, напад дракона на Чорний замок, несподівані смерті героїв та фінальна битва з Ходоками.

Сценарій фінального восьмого сезону створювався з чернеток письменника та приховує у собі багато несподіваних подій.

Сезон складатиметься всього з шести епізодів. Два з них - тривалістю годину, а наступні чотири - повнометражні фільми.

"Джентльмен Джек", 22 квітня

XIX ст. В англійському графстві Йоркширу аристократка Енн Лістер за свої "нежіночі манери" отримала прізвисько "Джентльмен Джек". Жінка у гонитві за зміцненням свого соціального статусу вирішує одружитися зі заможною нареченою.

Сценарій "Джентльмен Джек" частково заснована на щоденниках Енн Лістер. Сьогодні її називають однією з найяскравіших ранніх представників ЛГБТ-спільноти, "першою сучасною лесбіянкою". Про свою сексуальну орієнтацію жінка писала у щоденнику використовуючи шифр.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити