image
 |  0 11 Листопада 2023 | 13:54

YouTube хоче заборонити російську музику

Український сегмент YouTube може заборонити російську музику.

Її також не можна буде слухати в будь-яких мобільних застосунках, з посиланням на Міністерство цифрової трансформації України розповіла українська журналістка та блогерка Яніна Соколова в інтервʼю "Українській правді".

"В Україні, якщо ви зайдете в iTunes чи Spotify, російські виконавці в трендах. У мене 13-річний син, я ж чую, що слухають його однолітки. Ми платимо їм за це. Вони беруть ці гроші, а згодом нас бомблять. Тому більшість людей, на жаль, тупі. Основна маса - це люди, які не мають критичного мислення. Потрібно їм допомогти", - уточнила журналістка.

Соколова разом з Мінцифрою вже надіслали низку документів для вирішення цієї проблеми на території України.

Це питання торкнеться не лише контенту, який створюють російські виконавці на території Росії. Також варто заборонити музику, блоги та інтервʼю навіть тих росіян, яких визнали "іноагентами", розповіла вона.

"Це не грає ролі. Іноагент він чи ні - він нас вганяє в російський простір. Яке мені діло, жива чи мертва ця Віка Циганова з її чоловіком? Поржати? Поржати я можу над чимось іншим. Зараз мільйони переглядів, і пів країни згадало, хто така Віка Циганова", - додала Соколова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити