image
 |  18 8 Травня 2018 | 11:04

З нагоди Дня пам’яті та примирення в Іваничах відбулися урочисті заходи

Сьогодні, 8 травня, в селищі Іваничі розпочалися урочисті заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення.
Про це інформує власкор "ВолиньUA".
За участі представників місцевої та районної влади, працівників установ, духовенства, учнів шкіл під синьо-жовтими стягами відбулася урочиста хода та мітинг-реквієм «Пам’ятаємо. Перемагаємо».  Поминальну панахиду за загиблими у Другій Світовій війні та захисниками Вітчизни відслужили настоятелі Свято-Покровського храму Іванич отці Андрій та Василь Мельничуки.
Під час свого виступу голова Іваничівської районної ради, свободівець, Андрій Бадзюнь  наголосив, що український народ – це справжній народ переможець, а ми, українці, сильна нація, яка вистоїть перед будь-яким випробуванням, бо ми народжені бути вільними.  На завершення виступу подякою Іваничівської районної ради нагородив учасника АТО, голову райради шостого скликання, Віктора Вілентка. Останній щиро подякував своїх побратимам, які борються за Україну на Сході, та землякам, які всіляко допомагають нашим воїнам.
Затим всі учасники дійства поклали квіти до підніжжя могил та пам’ятного знака на Меморіалі Слави.


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити