image
 |  9 19 Червня 2020 | 15:28

З нагоди започаткування фермерського руху волинських аграріям вручили нагороди

19 червня в Україні відзначатиметься День фермера. Засновуючи це свято, цьогоріч держава визнала значення фермерства для розвитку сільського господарства в Україні.

Між тим, волинські фермери відзначають свято вже кілька років поспіль саме 19 червня. З цієї нагоди сьогодні відбулася урочиста зустріч керівництва області з фермерами, яким вручили нагороди. 

Як повідомляє сайт Волиньради, голова обласної ради Ірина Вахович вручила Подяку голові Асоціації фермерів та приватних землевласників Володимир-Волинського району Петру Козлюку. Останній, до речі, обирався депутатом Володимир-Волинської районної ради, а наразі є чинним депутатом Зарічанської ОТГ від ВО "Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обранці Зарічанської ОТГ оскаржуватимуть у суді рішення Кабміну про приєднання до Володимира

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Василя Хоровця - голову Асоціації фермерів та приватних землевласників Ківерцівського району. Нагороду від виконавчої влади вручив заступник голови ОДА Олександр Троханенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити