image
 |  0 22 Червня 2021 | 15:28

З турботою про своє здоров'я, зручні прогулянки

Завжди коли мова заходить про прогулянки, перше про що замислюєшся - це звичайно ж, зручність і комфорт. При чому це відчуття має бути не тільки в речах, а й у взутті. Саме тому перед тим як вийти на вулицю, ретельно обміркуйте, яке спортивне взуття та одяг краще підійде для цієї справи.

Перше, що потрібно пам'ятати, краще вибирати взуття спеціально призначене для піших прогулянок і бігу. Такі кросівки здатні захистити ногу від будь-яких зовнішніх факторів, а також підлаштуватися під силует стопи. У подібних снікери, ви будете менше втомлюватися і відчувати легкість. До таких моделей можна віднести: Nike Zoom Pegasus 37, adidas X9000L4, Nike Air Zoom Vomero 15, adidas Alphaboost і інші. Хотілося б відзначити і той факт, що важливо вибирати моделі з якісних матеріалів, які забезпечать стопі хорошу вентиляцію.

Так наприклад, для дівчат краще вибирати моделі які мають в міру гнучку, рифлену підошву, що гарантує хороше зчеплення з поверхнями. Кросівки для ходьби також повинні мати в своєму арсеналі ортопедичний ефект. Зверніть увагу на наявність супінатора і амортизацію підошви. Також підошва повинна бути виготовлена ​​з трьох шарів гуми високої якості. Що стосується верхньої частини, то краще звичайно вибирати моделі з натуральних матеріалів, стійких до зовнішніх впливів.

Якщо ми говоримо про снікери для сильної половини суспільства, то вони відрізняються від жіночих не тільки дизайном, але і своїм функціоналом. Конструкція виробу виготовляється виходячи з анатомічних особливостей чоловічої ноги. У таких кросівках устілка більш жорстка, а шнурівка міцніша і об'ємніша. І наостанок, варто вказати ще кілька особливостей вибору взуття для ходьби.

Ми вже згадали про супінатор, підошву і верхню частину, залишилося поговорити про шнурівку і шкарпетки. І найкращим варіантом для фіксації стали варіанти з синтетики. А за формою ідеальними будуть плоскі шнурки. Що ж стосується шкарпеток, не дивуйтеся, але їх теж слід вибирати правильно. Вони повинні бути пружними і еластичними. Це є важливим фактором під час руху. Тепер ви знаєте, що не так просто вийти на прогулянку, потрібно ретельно, а головне правильно підготуватися до цього процесу і тоді прогулянка пройде на ура.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити