image
 |  0 17 Березня 2020 | 10:46

За минулий тиждень волинські сапери ДСНС знешкодили два боєприпаси часів минулої війни

За минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт УДСНС України у Волинській області знешкодили 2 боєприпаси часів Другої Світової війни, виявлені волинянами під час сільськогосподарських робіт у полі поблизу села Цміни Маневицького району та на городі у мешканця міста Ківерець.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Піротехніки ідентифікували їх як: одну 50-кілограмову авіабомбу та одну ручну гранату часів минулої війни та знищили на підривному майданчику.

Досить часто навесні мешканці області знаходять вибухонебезпечні предмети, тому рятувальники застерігають волинян: при виявленні під час прогулянок у лісових масивах чи сільськогосподарських робіт у полі, біля власної оселі, невідомих заіржавілих предметів, схожих на боєприпаси, будьте обережні! Не намагайтеся самостійно їх викопувати, брати до рук чи проводити будь-які дії! Незалежно від часу, величини чи маркування невідомого боєприпасу: міна, граната, снаряд,бомба, вони продовжують нести у собі смертельну небезпеку.

Не ризикуйте життям через власну цікавість чи необачність – телефонуйте професіоналам за номером «101»!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулий тиждень на Волині рятувальники ліквідували 22 пожежі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити