image
 |  9 3 Липня 2019 | 18:06

За мовчазного сприяння Зеленського регіонали відвойовують те, що втратили, - Микола Федік

Користуючись паралічем, а то й мовчазним сприянням офісу нового президента, регіонали і сепаратисти відвойовують те, що втратили під час Майдану.

Про це заявив кандидат у народні депутати від ВО «Свобода» по місті Луцьку Микола Федік.

Націоналіст звернув увагу на нещодавні скандальні рішення ЦВК щодо реєстрації Клюєва і Шарія кандидатами у нардепи.

«Рішення ЦВК про реєстрацію соратника Януковича Андрія Клюєва та сепаратиста-блогера Анатолія Шарія кандидатами у нардепи через 5 років після Революції гідності засвідчує одне: реванш в Україні просувається семимильними темпами. Користуючись паралічем, а то й мовчазним сприянням офісу нового президента, регіонали і сепаратисти відвойовують те, що втратили під час Майдану. Вони інтуїтивно відчувають: нинішня влада їх не зупинятиме. Вона імпотентна, слабка, схильна до капітуляції і сама інфікована вірусом «руского міра».

Микола Федік зауважив, що тенденція до реставрації «руского міра» в Україні дуже тривожна і має тенденцію до посилення. Свободівець закликав українців думати під час голосування до парламенту, щоб потім не було запізно.

«Зараз в Україні відбувається прискорена деградація і дискредитація роботи державних органів. Державні інституції в нас ніколи не відзначалися високою ефективністю. Але починаючи з травня цього року мало не щодня вони пробивають чергове дно. Як не дивно, а може цілком закономірно, ці процеси особливо активізувалися з приходом до влади Зеленського та його команди.

Корумповані суди приймають одне одіозне рішення за іншим. Вони наче змагаються у тому, хто більше наплює в обличчя українцям. Хто проб'є чергове дно. Хто принизить нашу гідність і нашу історичну пам'ять ще більше та ще дошкульніше. Ніколи не знаєш, яке дно буде пробите завтра. Тенденція настільки тривожна, що вже після 21 липня ми можемо прокинутися в абсолютно іншій реальності. Ні, кінця епохи бідності, жадібності, брехні, як обіцяли нам у Зеленського, не буде. Зате може розпочатися епоха втрати української державності і нового поглинання України «рускім міром». Пам'ятаймо про це».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити