image
 |  0 26 Липня 2022 | 11:51

За перше півріччя бюджет Луцької громади вдалося виконати на 103%

За січень-червень 2022 року бюджет Луцької громади виконаний на 103,1%. Про це свідчать дані звіту про виконання бюджету Луцької міської територіальної громади за I півріччя 2022 року.

Так, сума загальних доходів разом з спеціальним фондом і трансфертами становила 1 млрд 513 млн гривень, що становить 103% від запланованих показників.

Водночас, виконання бюджету за різними показниками відбувалося нерівномірно. За окремими параметрами є суттєве зменшення доходів. Зокрема, це стосується податку на доходи фізичних осіб із зарплати, акцизів, податку на прибуток підприємств комунальної власності. З іншого боку, різко зросли надходження від податку на доходи фізичних осіб-військовослужбовців - виконання становило 281%.

Нагадаємо, що бюджет Луцької громади за доходами без врахування трансфертів у першому півріччі 2021 року був перевиконаний на 6,6% або на 58 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблема з кондиціонерами у громадському транспорті Луцька невирішена

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити