image
 |  0 12 Липня 2020 | 14:59

За прострочену квитанцію для паркування лучанин сплатить 20-кратний штраф

Горе-водія, який прикріпив на лобове скло прострочену квитанцію про оплату паркування, оштрафували в 20-кратному розмірі.

Про це повідомляють у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Як ідеться в повідомленні, водій, користуючись послугами майданчика для платного паркування на вул. Карпенка-Карого, 1, вирішив розмістити прострочену квитанцію про оплату послуг.

Однак не врахував, що інспектори з паркування перевіряють не лише наявність, але і актуальність квитанції, в якій вказано конкретний проміжок часу, протягом якого транспортний засіб може перебувати на майданчику.

"Тому власнику автомобіля було видано повідомлення та накладено штраф у 20-ти-кратному розмірі від 1 години вартості послуг з користування майданчиком", - зазначають муніципали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У загиблого на Сході воїна Тараса Матвіїва – волинське родинне коріння

"Наголошуємо!

Особи, які розміщують транспортні засоби на майданчику для платного паркування в межах населеного пункту, в якому не впроваджено автоматизованої системи контролю оплати паркування, але фіксація обставин порушення правил паркування транспортних засобів здійснюється інспекторами з паркування в режимі фотозйомки (відеозапису), зобов’язані сплачувати вартість послуг з користування майданчиком для платного паркування транспортного засобу та залишати на час паркування під лобовим склом транспортного засобу відповідний документ про оплату послуг з користування майданчиком для платного паркування", - додають вони.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити