image
 |  2 11 Лютого 2022 | 18:08

За рік на Волині у ДТП загинули 9 дітей

На дорогах Волині у 2021 році загинули 9 дітей.

Про це інформує відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції у Волинській області.

Так, у 2021 році зареєстровано 142 ДТП за участі дітей. З них — 101 автопригода із травмованими, в яких загинули 9 дітей, а ще 119 отримали травми. Загадом же у 2021 році трапилося 3095 дорожньо-транспортних пригод.

Додамо, що за січень 2022 року на Волині вже зареєстровано 8 ДТП за участю дітей, з них — 6 ДТП з травмованими, в яких 8 дітей отримали травми.

Звертаємося до батьків: вчіть дітей дотримуватися правил дорожнього руху, показуйте власним прикладом, як правильно переходити дорогу на регульованих і нерегульованих пішохідних переходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку забудовники намагаються здати в експлуатацію будинки із порушеннями (ВІДЕО)

Нагадайте дітям, що:

✅ пішоходи повинні рухатися тротуарами і пішохідними доріжками, тримаючись правого боку;

✅ у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати флікери;

✅ перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються;

✅ у разі наближення транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком червоного та (або) синього кольору і (або) спеціальним звуковим сигналом пішоходи повинні утриматися від переходу проїзної частини або негайно залишити її. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити