image
 |  0 25 Лютого 2021 | 10:40

За спpияння високопоставлених чиновників на заході України рекламують російські тест-системи (ФОТО)

Російський виробник тест-систем ТОВ «Хема» почав рекламувати свою продукцію на заході України. Більш того, в Івано-Франківській обласній дитячій лікарні вже встигли закупити у них тести на COVID-19.

Про це повідомляє «УНН».

Як стало відомо з відкритих даних, кінцевими бенефіціарним власниками ТОВ «Хема» є два громадянина РФ — Юрій Лебедін і Сергій Чуканов і громадянин України Андрій Єфанов. При цьому, головний офіс компанії знаходиться в Москві. Інші представництва розташовані в ряді російських міст, також в Україні, невизнаній Придністровській Молдавській Республіці, Казахстані, Молдові, Азербайджані, Киргизстані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані.

Як стало відомо УНН з власних джерел, ТОВ «Хема» вже встигла знайти покровителів серед високопоставлених українських чиновників. За їх же рекомендації компанія і запустила активну рекламну кампанію з метою полегшити просування на ринку тест-систем російського виробництва.

Відзначимо, що українські політики, народні депутати та громадські діячі неодноразово виступали на підтримку використання Україною тестів вітчизняного виробництва. А вчені та медики взагалі вважають це питанням біобезпеки України та її незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищення укpаїнців! Степанов закупив в Індії 500 тисяч доз не пеpевіpеної вакцини CoviShield

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити