image
 |  2 28 Січня 2019 | 07:01

Забуті Пустовітом: КП «Ласка» просить у лучан «скинутися» на зарплату робітникам

У Луцьку комунальне підприємство «Ласка» просить «скинутися» мешканців міста на зарплату робітникам.

Відповідний меседж про допомогу написали у мережі Фейсбук.

Як повідомляється в дописі, гроші потрібні на оплату праці робітників, які будували пічку для потреб комунального підприємства, яке опікується чотирилапими.

Схоже на те, що долею комунального підприємства «Ласка» зовсім ніхто не опікується з чиновників міської влади.

 

В свою чергу хочем нагадати, що відповідальний за цей напрямок роботи радник в.о. мера Пустовіта Костянтин Петрочук, це той народний обранець, який до міської ради потрапив по спискам «Радикальної партії Ляшка», а згодом переформатувався під провладну більшість у Луцькраді та відцурався від цієї політичної сили.

Аналогічно цей обранець згадувався в місцевих ЗМІ, як той хто пролобіював кадрові рішення по призначенню директора Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву (СДЮШОР) плавання міста Луцька та «віджиманню» автомобільної стоянки у ТРЦ «Промінь».

Судячи з історії діяльності Костянтина Петрочука, можна сказати, що долею комунальних підприємств він не дуже палко переймається, на відміну від питання, які йому власне самому корисні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити