image
 |  5 29 Січня 2018 | 06:45

Закулісні домовленості з Росією існують, – генерал Скіпальський

Безумовно, закулісні якісь домовленості з Росією існують, але ми цього не знаємо. Він (Порошенко – ред.) тримає в своїй орбіті російських олігархів. Вони просто викачують гроші з України.., вони збагачуються, виводять мільярди в офшори…
Таку думку висловив у інтерв’ю виданню «Мир» почесний голова Об’єднання ветеранів розвідки України, уродженець Волині, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський.
«От скільки ми зараз платимо за газ? Багато. Наприклад, за електроенергію в Україні платять більше, ніж у Німеччині. А хто є власниками українських облгазів? Алєксандр Міхайловіч Бабаков – російський державний політичний діяч, підприємець, член Ради Федерації, Міхаіл Вікторовіч Воєводін – російський підприємець, генеральний секретар корпорації «Російська металургійна компанія», а з ними Євгеній Борісовіч Гєллєр – народний депутат від Донецької області, президент футбольного клубу. А хто їхні приятелі по цеху? Ринат Ахметов, Костянтин Григоришин, Ігор Коломойський, Юрій Бойко, Юлія Льовочкіна…», – стверджує Олександр Скіпальський.

На думку Олександра Скіпальського, важливо розуміти, наскільки все переплетено і наскільки це небезпечно…
«Виходить, наше вище керівництво має якийсь план, раз їх утримує? Можливо, вони думають, що цей план корисний для України. Хоча всі українці кричать «караул!», тому що персони, яких я перерахував, просто викачують гроші з України, з наших кишень, з кишень пенсіонерів, вони збагачуються, виводять мільярди в офшори, а тут ми залишаємось… Тобто, в нас народ бідніє катастрофічно. В цьому є небезпека. Чи може усвідомити наш президент, що не має він морального права бути найбагатшою людиною в найбіднішій країні Європи?», – заявляє почесний голова Об’єднання ветеранів розвідки України.

Генерал Скіпальський переконаний, що Порошенко повинен це усвідомити. І суспільство повинне йому про це говорити.
«Не тільки у Фейсбуці, але й відкрито, так як ми оце з вами робимо. Якби депутати у парламенті були дійсно представниками народу, а не кланів, вони би поставили все на своє місця. Якби Парубій не зайняв прислужницьку позицію, він міг би, використовуючи інструмент ВР, законодавчо все це врегулювати, не допустити у країну ще й російських олігархів. У країну, яка воює з Росією… В мою свідомість це не вкладається. Чи міг би Сталін тримати німецьких бізнесменів під своїм крилом?» – задає риторичне запитання Олександр Скіпальський.

З повним текстом інтерв’ю можна ознайомитись тут.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити