image
 |  169 14 Липня 2024 | 12:53

Замах на Трампа: стрілок був зареєстрованим республіканцем

Томас Метью Крукс, який, на думку ФБР, намагався вбити екпрезидента Дональда Трампа, був зареєстрованим республіканцем. Раніше він зробив невеликий внесок у групу, що підтримує демократів, повідомляє CNN.

Про це пише NV.

За словами журналістів, Крукс жив у передмісті Піттсбурга Бетел-Парку, приблизно за 50 кілометрів на південь від мітингу Трампа, на якому, як стверджують правоохоронні органи, він відкрив вогонь по колишньому президенту.

Крукс закінчив середню школу Бетел-Парку 2022 року.

Також, згідно зі списком у базі даних виборців Пенсильванії, він був зареєстрований як республіканець. Президентські вибори цього року були б першими, на яких він міг голосувати після досягнення повноліття.

Записи Федеральної виборчої комісії показують, що донор, вказаний як Томас Крукс із тією ж адресою, дав 15 доларів комітету політичних дій під назвою Progressive Turnout Project у січні 2021 року.

Батько Крукса, Метью Крукс, зателефонував журналістам CNN і сказав, що намагається зрозуміти, «що, чорт забирай, відбувається», але зачекає, поки не поговорить із правоохоронними органами, перш ніж говорити про свого сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Трампа стріляли на мітингу: нападника ідентифікували

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити