image
 |  0 15 Листопада 2022 | 15:17

Засніжить і похолодає: оновлений прогноз до кінця тижня

Уже цього тижня Україну накриє осіннє похолодання та навіть випаде сніг.

Засніжити може одразу після 15 листопада, повідомив кандидат географічних наук і синоптик Ігор Кібальчич, передає Meteoprog.

"На початку тижня очікується мінлива хмарність і переважно без опадів. Із середи, 16 листопада, атмосферні фронти циклону принесуть опади переважно у вигляді мокрого снігу з дощем, а також подальше зниження температури по всій Україні. Вночі у північних та західних областях, а вдень у більшості регіонів країни пройдуть опади у вигляді дощу. Місцями вони переходитимуть у мокрий сніг", – прогнозує синоптик.

17 листопада на Харківщині очікується тимчасовий сніговий покрив. У решті областей малорухливі атмосферні фронти принесуть опади у вигляді дощу з переходом у сніг і мокрий сніг.

18 листопада у північній частині країни місцями випаде невеликий сніг. На решті території країни буде без опадів.

"На вихідні, 19 та 20 листопада, збережеться холодна погода з нічними морозами та денною температурою у межах нуля градусів. Істотних опадів не передбачається, лише вдень у неділю в Одеській області та Криму пройде невеликий дощ із мокрим снігом", – додав Кібальчич.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити