image
 |  9 5 Березня 2022 | 16:07

Заступник міністра оборони РФ наказав вилучити у російських військових документи

У розпорядженні "ГОРДОН" опинився документ міністерства оборони Росії за підписом заступника міністра Олексія Криворучка. У ньому військовий чиновник РФ вимагає забрати в особового складу, який бере участь у "спеціальній операції" в Україні, всі документи, що підтверджують особу, щоб приховати інформацію про втрати збройних сил Росії.

У вимозі зазначено, що необхідно запобігти поширенню інформації про втрати РФ через український Telegram-канал "Ищи своих".

Криворучко вимагає "вилучити з 1 березня 2022 року в особового складу, який бере участь у спеціальній операції на території України, документи, які підтверджують особу (посвідчення, військові квитки, жетони)".

Також у документі є вимога "у найкоротші строки" забезпечити евакуацію тіл загиблих, приховане вивезення їх у нічний час до пунктів постійної дислокації та поховання у братській могилі, зокрема й у Білорусі, із наданням номера. У разі неможливості зробити це, заступник міністра вимагає "вжити заходів для їх знищення на місці".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити