image
 |  23 18 Травня 2021 | 15:50

Заступником голови Ковельської РДА став лучанин з кримінальним минулим

Першим заступником голови Ковельської районної державної адміністрації став мешканець Луцька, голова громадської ради при Волинській ОДА Сергій Книш, котрий має кримінальне минуле.

Він є колишнім начальником реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції. У грудні 2015 року його судили за вимагання хабара, - пише Ковель медіа.

Учора, 17 травня, заступник голови Волинської ОДА, куратор району Олександр Троханенко представив працівникам Ковельської районної державної адміністрації першого заступника голови РДА Сергія Книша.

Нагадаємо, у квітні цього року у голови Ковельської РДА Ольги Черен побувала група учасників війни на сході України, які висловили занепокоєння тим, що її першим заступником може стати Сергій Книш, з огляду на його судимість за хабар (під час слідства він ухилявся від органів досудового розслідування і його оголошували в розшук). Того ж дня захисники нашої держави побували у Луцьку в заступника голови Волинської ОДА Анатолія Костика, який курирував Ковельщину, а потім – в голови Волинської обласної ради Григорія Недопада. Обох чиновників ковельчани просили запобігти призначенню Сергія Книша на посаду першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багаторічний мер Нововолинська отримав нову посаду від ексрегіонала (ФОТО)

Розпорядженням голови РДА Ольги Черен від 20 квітня 2021 року № 5-ос її заступником призначено Дмитра Красносельського, колишнього міліціонера, родом з Луганська.

До речі, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, колишній працівник міліції, – родом з Краснодонського району Луганської області; його перший заступник Сергій Мовенко, колишній працівник міліції і поліції, – з Перевальського району Луганської області; заступник голови ОДА Олександр Троханенко – в офіційній біографії не вказує, де народився, але навчався і працював у Донецьку; керівник апарату ОДА Юрій Судаков – з міста Алупка АР Крим.  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити