image
 |  0 13 Вересня 2018 | 15:06

Затримали офіцерів, які «садили» військових на наркотики

12 вересня працівники військової прокуратури та СБУ затримали офіцерів Національної гвардії України за реалізацію амфетаміну серед військовослужбовців.
Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.
Майора НГУ, старшого помічника начальника фінансового відділу військової частини Національної гвардії України, та старшину НГУ, коменданта споруд цієї ж частини затримали безпосередньо після збуту психотропної речовини - амфетаміну.
Під час затримання підозрювані реалізували частину наркотиків заявнику, який діяв під контролем правоохоронних органів, на загальну суму 20 тисяч гривень.
Частину грошових кошів у розмірі 16,3 тисяч гривень та останню "партію" амфетаміну у кількості 50 грам у затриманих вилучено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ підозрює Омеляна у незаконному збагаченні


Затримання відбулося спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в Київській області.
У межах відкритого кримінального провадження у рамках проведення негласних слідчих (розшукових) дій з початку вересня 2018 року задокументовано низку фактів розповсюдження затриманими серед військовослужбовців психотропної речовини "амфетамін".
Готуються повідомлення обом затриманим про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1 та 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Також подано клопотання до суду про обрання відносно них запобіжного заходу у виді взяття під варту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити