image
 |  5 31 Жовтня 2018 | 14:18

Завтра на Волині стартує Всеукраїнський фестиваль «Оберіг-2018»

Завтра, 1 листопада 2018 року, на Волині відбудеться офіційне відкриття відродженого Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг».
Як повідомили «ВолиньUА» організатори, 1 листопада на 14:00 годину в конференц-залі Палацу культури міста Луцька запланована прес-конференція з нагоди відкриття Фестивалю «Оберіг-2018» за участі членів Оргкомітету та медіа-партнерів.
На ній можна буде детальніше дізнатися остаточну Програму фестивалю та список його конкурсантів, членів журі, гостей фестивалю і запрошених на нього, а також географію представництва учасників фестивалю.
Наразі ж відомо, що першим пісенним дійством фестивалю стане виїзний концерт за участі запрошених гостей та членів журі Фестивалю у місті Володимирі-Волинському. Концерт розпочнеться у Культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського 1 листопада о 18:00 годині.
Другого фестивального дня очікується конкурсна програма Фестивалю – прослуховування його учасників, яке розпочнеться 2 листопада з 9:00 години в Палаці культури міста Луцька. Ознайомитися з творчим доробком конкурсантів зможе кожен бажаючий: вхід на конкурсне прослуховування журі оголошує вільним.
Відомо також, що 2 листопада о 18:00 годині відбудеться другий виїзний концерт за участі запрошених гостей Фестивалю у місті Ковелі, зокрема в Ковельському міському Народному домі «Просвіта».
Тим часом у мистецькій залі готельного комплексу «Світязь» 2 листопада о 19:00 годині розпочнуться творчі вечорниці учасників Фестивалю «У слові й музиці живу…».
Заключний Гала-концерт за участі переможців та запрошених гостей Фестивалю «Оберіг-2018» розпочнеться суботнього дня, 3 листопада, о 18:00 годині у Палаці культури міста Луцька.
Всі концерти будуть благодійними: як і минулого року, виручені від них кошти будуть спрямовані на потребі бійців 14-ї ОМБр, яка постійно дислокується у Володимирі-Волинському.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку прихильницю «русского міра» закидали яйцями (ВІДЕО)

«ВолиньUА» нагадує, що Фестиваль «Оберіг» було відроджено торік з ініціативи депутата Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Сергія Сівака та фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді, після прийняття відповідного рішення Волинською обласною радою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити