image
 |  11 23 Лютого 2023 | 14:24

Завтра у Володимирі попрощаються зі ще одним Героєм, що загинув під Бахмутом

Завтра у Володимирі попрощаються зі ще одним Героєм Андрієм Богдановим що загинув під Бахмутом.

Про це написав мер міста Ігор Пальонка.

Сьогодні у громаду, на жаль, надійшла іще одна трагічна звістка – після тривалої процедури експертизи та упізнання додому назавжди повертається володимирчанин Андрій Богданов.

Молодший сержант уперше був мобілізований до війська у 2015 році. Пройшовши рік служби у зоні проведення АТО, повернувся на роботу у фірму, де працював програмістом. Очолював також одне із місцевих ОСББ. Одразу після початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати рідну землю.

Андрій Богданов загинув 3 грудня минулого року і близько місяця вважався зниклим безвісти. Як потім з’ясувалось, взвод, де він був командиром, пішов на допомогу товаришам, які потрапили у лещата ворога під Бахмутом. З тієї операції, на жаль, не повернувся ніхто...

У 34-річного чоловіка залишились батьки, сестра, дружина та маленька донечка, якій нещодавно виповнилось 3 роки.

Прощання з Андрієм Богдановим та чин похорону відбудеться завтра, 24 лютого о 10.00 у храмі св. Юрія, опісля о 10.40 запрошую містян долучитись до коридору шани, яким рухатиметься похоронний кортеж, а саме – вулицею Ковельською, Данила Галицького та Устилузькою до Федорівського кладовища.

Висловлюю щире та глибоке співчуття рідним та близьким полеглого захисника. Вічна пам’ять та слава Герою!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити