image
 |  383 3 Жовтня 2024 | 15:19

Житель Сумщини намагався в'їхати в Україну через «Ягодин» з підробленим румунським паспортом

Псевдорумуна виявили учора вранці в пункті пропуску для залізничного сполучення «Ягодин» прикордонники Волинського загону.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону, - пише ВолиньUA.

Під час оформлення потяга сполученням Холм – Київ один із пасажирів надав на контроль паспорт громадянина Румунії. В ході перевірки документа в інспектора виникли сумніви щодо його дійсності. Дослідивши паспорт за допомогою спеціального обладнання, прикордонники з'ясували, що він містить ознаки підробки. Згодом охоронці кордону вияснили, що чоловік насправді є громадянином України, 48-річним мешканцем Сумської області. А «липовий» румунський паспорт придбав за 2300 доларів США. Крім того, фальшивим виявилося й посвідчення водія, яке подорожній також пред’явив прикордонникам.

Відносно громадянина прикордонники склали адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Про факт використання чоловіком підроблених документів проінформували співробітників Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин сів за кермо п'яним і чинив опір поліції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити