image
 |  2 5 Грудня 2018 | 16:34

Жити по-новому: у Володимир-Волинському районі пенсія зросла на 28,5 гривень

З 1-го грудня пенсії мешканців Володимира-Волинського і району зросли в середньому на 28,5 грн

Про це інформує сайт "Буг".

У зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму Володимир-Волинським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України у Волинській області були проведені перерахунки більше 13-ти тисяч пенсій.

Великого зростання не зафіксовано, адже це не є збільшенням пенсій, а їх прирівнянням до прожиткового мінімуму, який з 1-го грудня збільшився з 1452 до 1497 грн. Про це інформують у Володимир-Волинському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду. Потреба у виплаті пенсій на грудень склала 31 мільйон 553 тисячі гривень. Вона виросла на 319 тисяч гривень в порівнянні з попереднім місяцем.

Читайте також: У Луцьку підробляли каву відомих брендів (ВІДЕО)

У державі у наступному році заплановано 5 підвищень та прирівнянь до прожиткового мінімуму пенсій. Так з 1-го січня пенсії підвищать для військових пенсіонерів.

Ще одне підвищення пенсій відбудеться з 1-го березня наступного року. Воно торкнеться всіх категорій громадян – загалом 10 мільйонів пенсіонерів. Прогнозовано виплати з пенсійного фонду зростуть на 12-17%. Про це повідомив раніше віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

Також перерахунки пенсій планують провести на початку квітня, липня та грудня 2019-го року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити