image
 |  569 4 Липня 2024 | 18:53

Зникла ще у лютому: на Волині тривають пошуки 17-річної Аліни Божко

На Камінь-Каширщині вже пʼятий місяць шукають безвісти зниклу 17-річну Аліну Божко.

Про це розповів начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції, підполковник поліції Вʼячеслав Мартинюк, пише ВСН, повідомляє "ВолиньUA" .

За словами керівника місцевої поліції, місце перебування дівчини досі не встановлено:

«Пошуки Аліни Божко продовжуються. І не зупинялися. В рамках кримінального провадження здійснюються пошукові заходи. Збільшується територія пошуків. В залежності від погодних умов, як підсохли болота, де ми проводимо пошуки, залучаємо додаткові сили: поліції, прикордонників, військових і місцевого населення. Пошуки продовжуємо регулярно».

Як розповіла речниця ГУНП Волині Ольга Бузулук, правоохоронці Камінь-Каширщини задіюють усі можливі сили й засоби, продовжують прочісувати лісовий масив, болотисту місцевість, зарослу чагарниками тощо. Радіус пошуків постійно збільшується. Наразі дівчину розшукати не вдалося, пошукові роботи тривають.

Дівчина зникла 17 лютого під час відпочинку з друзями. Дівчина відійшла у лісопосадку та не повернулася, мобільний телефон залишила в автомобілі. Згодом у лісі в сусідньому селі знайшли пальто дівчини та пояс від нього, а потім натрапили на її повʼязку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишився маленький син: загинув воїн з громади на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити