image
 |  7 17 Жовтня 2020 | 08:48

Знущання: волинянка рознесла Саганюка та його господарників (ФОТО)

Мешканці Володимира-Волинського скаржаться на жахливий стан тротуарів та доріг на вулицях міста.

Про це пише Ярослава Колоскова-Вознюк у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін..

"Чи є життя за переїздом?  

Є! І люди є і навіть виборці є! А от влади немає, точніше не видно результатів 25 річного правління волинського Брежнєва.

Тротуар до 5 школи - відсутній, діти в дощ йдуть по калюжах. По ямах і батьки дітей під школу підвозять. Ями на Гагаріна та у дворі на Луцькій біля "Куранта" засипали відсівом старого асфальту і то біля "Куранту" вже пшик від такого ремонту. А могли ж зробити там нормальний заїзд, коли двір ремонтували.

Липи нависають над тротуаром так, що треба нагинатися аби пройти. Писала за це Ярославу Матвійчуку - не спромігся дати доручення та зробити таку елементарщину як обрізати трохи ті гілки. Ну, й пішов з команди мера в другу команду аби бути при владі.

З єдиного, що тут зроблено - це амбулаторія і то за кошти, якщо не помиляюся, світового банку. Але приїдуть її відкривати так пафосно, ніби гроші зі своїх кишень дали і самі цемент бовтали.

І як знущання на цукровому бігморд з головою бюджетної комісії Кобою - тим, хто 5 років з Саганюком ділив гроші громади. І добре ділив, я вам скажу, бо на вулицю, де сам живе асфальт поклав.

Так от, настав час помахати ручкою Петру та його команді великих госпідарників", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурштинові торги на Волині: що вдалося продати? (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити