image
 |  11 15 Березня 2023 | 11:22

"Зрив" контрнаступу ЗСУ через втрати: РНБО спростувала статтю WP

Днями американська газета The Washington Post поставила під сумнів контрнаступ української армії через втрати на фронті.

Ця інформація не відповідає дійсності, заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов в телемарафоні "Єдині новини", передає ВолиньUA.

"Ми дуже уважно читали ці газети перед 24 лютого коли вони всі одноголосно нам розповідали, що буде халепа... Сьогодні починається новий етап, і я б дуже хотів, щоб його не підтримували наші ЗМІ. Те, що вони розповідають – дійсності не відповідає", – стверджує Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українських територій захопила РФ за місяць наступу

Він додав, що ситуація дійсно складна, адже Україна вже понад рік веде війну "проти великої за розміром, але не за розумом країни".

"Але зараз розхитувати ситуацію шляхом надання інформації, яка не відповідає дійсності, не зовсім приємна річ. Зверніть увагу, що прізвищ нема - у них якісь джерела. І вони починають зараз таку гру", – підсумував Данілов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити