image
 |  2 21 Червня 2019 | 15:38

Звичка слуги: Зеленський домовляється з олігархами, які за три роки обдерли українців до липки, - Тягнибок

Зеленський зустрівся з частиною олігархів та досяг з ними «певних домовленостей».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Це у посадових обов‘язках слуги народу записано, що треба впрошувати олігарха, який за три роки обдер українців до липки, скасувати корупційну схему «Роттердам+», яку вже і так визнано незаконною? Чи це звичка слуги олігарха? Хто поверне українцям вкрадені гривні, які вони переплачували по цій злочинній схемі? Хто понесе за це кримінальну відповідальність? І взагалі, що отримають всі ці олігархи узамін за свою раптову милість? Індульгенцію на подальший грабунок держави? Далеко не так українці уявляли собі боротьбу з олігархами, коли Зеленський обіцяв її перед виборами.

«Свобода» ще кілька років тому написала та зареєструвала у Верховній Раді Антиолігархічний пакет докорінних перетворень. Були б ми при владі - його давно б уже було ухвалено. 154 млрд доларів, вивезені з України в офшори, було б повернено. Монополії та корупційні схеми нарахування тарифів було б ліквідовано. Українці отримували б газ за собівартістю. Економіка розвивалася б, середній клас зростав би і соціальну справедливість було би встановлено.

Читайте також: Тільки націоналісти зупинять безчинства олігархів і не дозволять їм розвалити державу, – Тягнибок

Попереду - парламентські вибори. І тут уже тільки від вас, товариство, залежить, чи буде наш план реалізовано. Позбудеться Україна олігархів, чи так і залишиться для них годівничкою, а весь український народ - обслугою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити