image
 |  0 15 Червня 2021 | 18:28

Звільнений Зеленським Тупицький «засідає» в Конституційному суді

Судді Конституційного суду Олександр Тупицький і Олександр Касмінін, яких президент звільнив, у вівторок, 15 червня, брали участь у засіданні суду дистанційно.

Про це повідомив сам Тупицький, - пише "Укрінформ".

"Я і Касмінін беремо участь у засіданнях шляхом дистанційної роботи. А саме направляємо на електронні адреси всім суддям свої зауваження, пропозиції по тих справах Конституційного суду, які ми вивчаємо. Таким чином робимо свій внесок у розгляд тих чи інших справ.Конституційний суд зобов'язаний їх приймати, розглядати, голосувати", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На митному посту «Ковель» затримали масштабну контрабанду цигарок (ФОТО, ВІДЕО)

Тупицький заявив, що в майбутньому він разом із Касмініним братимуть онлайн-участь у відкритих засіданнях Великої палати КС.

Він сказав, що на період його роботи в онлайн-форматі головуватиме на засіданнях КС його заступник Сергій Головатий.

Тупицький розповів, що судді домовилися між собою працювати в такому режимі після того, як минулого тижня шестеро суддів відмовилися брати участь у засіданнях КС. Тим самим заблокували його роботу, вимагаючи його і Касмініна участі у розгляді справ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити