image
 |  2 24 Жовтня 2019 | 15:46

З'явилась інформація про стан ветерана, який погрожував підірвати міст Метро

24 жовтня в Києві розглянуть апеляцію на арешт колишнього військового Олексія Белька. 18 вересня він заїхав на авто на міст Метро і заявив про його замінування.

Адвокат Олексія Масі Найєм відвідав свого підзахисного в ізоляторі тимчасового утримання в Києві, - передає "Сегодня".

"Олексій у цілому почувається нормально. Багато думає про те, що сталося, і розуміє, що багато речей, які відбувалися того дня, він не пам'ятає. У нього був великий стрес і він намагається про це забути. Переживає про те, щоб у нього була можливість лікуватися. Олексій розуміє, що по-іншому поводиться. Розуміє, що є якісь наслідки від війни, і усвідомлює, що у нього нервові зриви відбувалися саме на цьому тлі", - розповів Найєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат від «Слуги народу» влаштував шоу із детектором брехні, - політтехнолог

Матеріали кримінального провадження передали з поліції до Служби безпеки України. Кримінальне провадження відкрили за статтями "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян" і "Хуліганство". Олексію Бельку загрожує до 7 років в'язниці.

Адвокат каже, що безкоштовно надає допомогу Бельку. Про це його попросила глава Міністерства з питань ветеранів Оксана Коляда та інші особи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити