image
 |  4 5 Вересня 2018 | 04:05

З'явилися деталі злочиної поліцейської схеми, що діяла на Волині

Затримані на одержанні хабара працівники поліції на Волині налагодили механізм отримання неправомірної вигоди від громадян, які займаються транспортуванням лісоматеріалів.
Про це "ВолиньUA" повідомляє  прес-служба УСБУ в області.
Нагадаємо, працівники СБУ викрили на систематичних хабарах двох інспекторів сектору районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області.
Правоохоронці встановили, що поліцейські організували механізм отримання неправомірної вигоди від громадян, які займаються транспортуванням лісоматеріалів. Зловмисники обіцяли безперешкодний проїзд через територію Маневицького району за 400-2000 гривень з одного автомобіля. Оперативники спецслужби задокументували одержання неправомірної вигоди на загальну суму майже десять тисяч гривень.
Працівники СБУ затримали одного із поліцейських поблизу Маневич під час одержання чергового хабара у розмірі понад три тисячі гривень з декількох автомобілів.
Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування.
Операція з викриття зловмисників проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури.





Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити