image
 |  0 28 Серпня 2022 | 08:28

Дорогу з Дачного до Ківерців спробують підлатати ямковим ремонтом

За умови наявного фінансування цього року дорожники спробують зробити ямковий ремонт дороги Р14 на відрізку від Дачного до Ківерців.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

Посадовець нагадав, що раніше планувалося провести повноцінний ремонт дороги Р14. Перед самою війною фрезою було знято шар асфальту на відрізку 5.5 км. А дорога від Дачного до Ківерців відшліфована. Та російська агресія зупинили усі роботи.

"Ми сподіваємось, що цього року зможемо провести хоча б ямковий ремонт цього шляху. З вартістю визначилися. Це 5 млн гривень. Але впевненості, чи вдасться ці гроші освоїти, у мене немає. З іншого боку, ми не можемо дозволити собі повноцінний ремонт дороги від Дачного до Ківерців. На це треба 40 млн гривень. Їх у нас немає", - наголосив начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити