image
 |  13 1 Червня 2023 | 19:12

Двічі зрадив: Сергія Кобу вигнали з членів правління партії «Сила і честь»

Є у Володимирі доволі таки харизматична особа – Сергій Коба, бізнесмен, депутат міської ради та одночасно керівник одного з найбільших комунальних підприємств «Володимиртепло». Днями за зраду політичним поглядам на засіданні обласного осередку політичної партії «Сила і честь» його виключили з членів правління.

Про це пише Володимирмедіа.

До 2019 року він був ярий опозиціонер до влади міста, очолюючи міський осередок ВО «Свобода». І його політичні погляди жодним чином не співпадали з поглядами тодішнього міського голови Петра Саганюка. Однак заради посади, яку й донині обіймає, він зрікся інтересів та статуту партії.. За що Сергія Кобу погнали з цієї політичної сили за невиконання рішення ХХХVII З’їзду ВО «Свобода» та розпоряджень керівництва партії. Відтоді він цілковито перейшов під управлінський «перст» міського голови і з його «подачі» був призначений таким собі «ручним» директором теплого в усіх розуміннях міського комунального підприємства.

У 2020 році, коли розпочалася виборна компанія, команду Саганюка – на той час очільника міського осередку політичної партії «Сила і честь», поповнив перевертень Коба. Адже народна мудрість говорить: хто зрадив один раз, той зрадить і другий. Тільки чомусь Петро Данилович не повірив у ці пророчі слова і окрім кандидатства в депутати Володимир-Волинської міської ради, Сергія Кобу делегував членом правління обласного осередку «Сила і честь», що було підтримано однопартійцями на обласній партійній конференції.

Після приходу до влади Ігоря Пальонки – ставленика нардепа Ігоря Гузя, Сергій Коба, обраний депутатом міської ради від «Сили і честі», вдруге зрікся не лише партії, а й політичного лідера, миттєво примкнувши до команди новообраного за партійним списком «За майбутнє» міського голови Ігоря Пальонки. При цьому вдруге зрадив як політичній силі, так і політичного лідера.

У вдячність Ігор Пальонка не вдався до люстрації Сергія Коби як керівника минулої влади, навпаки, за два з половиною роки Сергій Анатолійович настільки увійшов в довіру та притерся до владних чиновників, що практично перейшов на утримання міського бюджету з різноманітними преференціями та преміями. Зважаючи на такий поворот подій, Петро Данилович неодноразово звертався до обласного керівництва «Сили і честі» про виключення Сергія Коби з членів правління. Однак певна процедура затягнулася в часі.

Правда таки взяла своє. Перевертнів не милують, хоча їх використовують у власних цілях. Тому швидше всього Сергія Кобу чекатиме ще одна люстрація. Хоча йому до цього не звикати, як і зраджувати поглядам партій заради тепленького місця…..

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити