image
 |  0 2 Березня 2021 | 15:31

Голови трьох фракцій Луцької міської ради підписали звернення щодо справи Стерненка

 У Луцьку голови трьох фракцій ВО «Свобода», ЄС та Громадянський рух «Свідомі» підписали звернення до Президента України щодо забезпечення об’єктивного та неупередженого розгляду апеляції активіста Сергія Стерненка, а також реформування судової системи України.

Зокрема, лідери депутатських фракцій Луцької міської ради Микола Федік, Олександр Ніколайчук та Тарас Шкітер у своєму зверненні сподіваються на відновлення справедливості під час розгляду апеляції, а також наполягають на тому, що проблему потрібно вирішувати системно – лише реформа судової системи дозволить відновити справедливість і довіру людей до суддів.

У зв’язку з тим, що минулої сесії більшість депутатів не підтримала дане звернення, очільники вищезгаданих трьох фракцій вирішили надіслати окремий лист до Зеленського з вимогою недопущення політичних переслідувань активістів та забезпечити об’єктивний та неупереджений розгляд апеляції справи Стерненка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громада на Волині роздає нерозподілені паї агрофірмам

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити