image
 |  0 18 Листопада 2018 | 10:56

У селі Смолигівської громади запрацював відремонтований Будинок культури (ФОТО, ВІДЕО)

Урочистим концертом до Дня працівників сільського господарства розпочав роботу оновлений Будинок культури у селі Сарнівка Смолигівської об'єднаної територіальної громади Луцького району.

Як інформує "ВолиньUA", урочистості з цієї нагоди відбулися 17 листопада 2018 року.

Як зауважила зі сцени сільського Будинку культури голова Смолигівської ОТГ Галина Прус, на капітальний ремонт приміщення довелося витратити близько півтора мільйона гривень. Левова частка цих інвестицій - кошти обласного бюджету, залучені з ініціативи депутата обласної ради від Луцького району, свободівця, Юрія Цейка і за підтримки фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді.

Зі слів першого заступника голови обласної ради, свободівця, Олександра Пирожика, при розподілі коштів націоналісти завжди відстоюють позицію, що гроші треба давати в ті громади, де їх ефективно використають, де є господар. Прикладом такої громади є Смолигівська ОТГ.

Своєю чергою, обранець обласної громади Юрій Цейко наголосив, що Смолигівська ОТГ та її керівники завжди вирізнялися своїми прогресивними, новаторськими поглядами. Тож така громада може розраховувати й на подальшу підтримку обласним депутатів-націоналістів.

З вітальним словом перед присутніми виступив також виконавець робіт із капітального ремонту Будинку культури в селі Сарнівка. Це зокрема: директор ТзОВ "Весткомбуд" із села Копачівка Віктор Вавринюк. 

Усі присутні відзначили працьовитість і наполегливість сільських трудівників та привітали їх зі святом.

Урочистості продовжив святковий концерт. Окрім місцевих самодіяльних колективів, учнів тутешньої школи та дитсадка, в ньому взяли участь і гості. Чи не найбільше оплесків зокрема отримали артисти самодіяльного жіночого фольклорного колективу із села Сирники Луцького району.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити