image
 |  2 19 Лютого 2020 | 23:31

Відомо, яка кількість пільговиків скористалась електротранспортом Луцька

ЛПЕ за січень місяць перевезли півтора мільйони пільговиків. Тепер з бюджету міста витратять 5 мільйонів 671 тисяч гривень на компенсацію.

Про ці дані «ВолиньUA» стало відомо з сайту «007».

Луцьке комунальне підприємство електротранспорту за січень отримало 5 мільйонів 671 тисяч гривень від Департаменту соціальної політики компенсації за перевезення пільгової категорії населення. Отож, приблизно за 1 місяць, січень, перевезли 1 мільйон 417 тисяч 750 пільговиків.

Окрім того, в тролейбусне депо перерахували 193 тисячі гривень за перевезення учнів та студентів. Виходить, що електротранспорт перевіз близько 96 тисяч 500 учнів та студентів.

Читайте також: Луцьк – мріє: у Хмельницькому з’явилися тролейбуси з автономним ходом у 20 кілометрів

Отож, або електротранспорт у Луцьку дуже популярний серед населення, або ж компенсація за перевезення пільгової категорії пасажирів дещо завищена.

Слід додати, що у Луцьку діє 13-ть маршрутів КП «Лецьке підприємство електротранспорту» на яких здійснють перевезення 42 тролейбуси.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити