image
 |  0 27 Жовтня 2019 | 15:32

Асторологи розповіли, яким знакам зодіаку слід бути обережними у листопаді

Гороскоп 2019 підкаже, кому зі знаків Зодіаку варто бути у всеозброєнні, щоб відбити всі удари долі, які їм приготували зірки в листопаді.

Астролог Павло Глоба у своєму прогнозі називає трьох представників зодіакального кола, які в кінці осені зіткнуться з різними труднощами, починаючи втратою фінансів і закінчуючи негаразди зі здоров'ям, передає Styler, - пише  УНІАН.  

Тілець

Тільцям експерт радить бути обачними. Вони можуть зіткнутися з обманом чи спробою нажитися на їхній доброті. Недоброзичливці не дрімають, впевнений Глоба, і радить Тільцям проявляти особливу пильність у всьому, що стосується грошей. Представникам знаку в листопаді варто утриматися від сумнівних фінансових вкладень і необдуманих витрат.

Діва 

Діви в листопаді будуть займатися з'ясуванням стосунків з близькими й колегами. При цьому дрібні сварки, здатні перерости в затяжний конфлікт, будуть виникати буквально на порожньому місці. Щоб уникнути неприємностей, Павло Глоба радить Дівам навчитися стриманості й освоїти мистецтво дипломатії. Наприкінці осені лише переговори дозволять зберегти мирні та добрі стосунки.

Скорпіон

А ось Скорпіонам в листопаді слід зайнятися своїм здоров'ям і уважніше прислухатися до тривожних сигналів, які подає організм. Наприкінці осені неминуче погіршення стану здоров'я. Павло Глоба вважає, що у Скорпіонів можуть загостритися хвороби, пов'язані з хребтом і судинами, й рекомендує пройти обстеження у фахівців. Раніше астролог Павло Глоба склав фінансовий прогноз на листопад 2019, в якому назвав два знаки Зодіаку, які зможуть солідно поповнити банківський рахунок вже до кінця осені.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити