image
 |  148 12 Жовтня 2024 | 21:04

Батьків дівчинки з Ковеля, яка знущалася з кота покарали штрафом

У Ковелі дівчинка жорстоко поводилася з котом. Матір дитини судили за ухилення від виконання батьківських обов’язків.

Про це йдеться у постанові Ковельського міськрайонного суду, - пише Ковель медіа.

Після оприлюднення відео, на якому дівчинка жорстоко поводиться з котом, на місце інциденту почали збиратися люди та викликали поліцію.

Як зазначається у матеріалах справи, яка надійшла від районного управління поліції, 25 вересня 2024 року близько 16-ї години за місцем проживання дівчинка підіймала тваринку на повідку вгору від землі та крутила її навколо себе.

 Матір дитини в судове засідання не з’явилася, про причини неявки суд не повідомила, хоча була належним чином проінформована щодо розгляду справи. Провина жінки підтверджується протоколом та рапортом працівника поліції, заявою громадської організації «Ковель Енімалс» від 26 вересня 2024 року.

Суддя Вячеслав Лесик постановив визнати ковельчанку винною за ч. 1 ст. 184 КУпАП, накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 850 гривень, стягнути з неї судовий збір в сумі 605 гривень 60 копійок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі юнак вистрілив у безпритульного пса: поліцейські встановили особу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити