image
 |  133 20 Серпня 2024 | 12:11

В Одесі юнак вистрілив у безпритульного пса: поліцейські встановили особу

Поліцейські встановили підлітка, який вистрілив у безпритульного собаку в Пересипському районі Одеси.

Про це повідомляє Відділ поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1, - пише ВолиньUA.

Про подію, що сталась днями на розі вулиць Генерала Бочарова та Жоліо-Кюрі, поліцейським повідомила місцева мешканка. Жінка зазначила, що бачила, як юнак з компанії молодих людей вистрілив у безпритульного пса. Тварину з травмою ока вона відвезла у ветеринарну клініку на лікування.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 299 Кримінального кодексу України - жорстоке поводження з тваринами, а наступного дня встановили причетну до правопорушення особу. Це 16-річний хлопець. Наразі поліцейські опитують його у присутності батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До реєстру "Оберіг" внесуть персональні дані чоловіків віком від 16 до 60 років

Попередньо встановлено, що підліток стріляв у собаку з пневматичного пістолета, який потім сховав у родичів в одному з сіл Одеського району.

Триває слідство. Після збору всіх показів, проведення лікування собаки, необхідних експертиз буде надана остаточна правова кваліфікація діям хлопця.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити