image
 |  13 17 Липня 2018 | 14:15

Завершення будівництва школи №27 у Луцьку – під знаком запитання

Для продовження будівництва нової школи-дитсадка №27 у місті Луцьку нагально бракує щонайменше 12 мільйонів гривень. І, схоже, що раніше осені ці кошти навряд чи вдасться віднайти.
Як стало відомо «ВолиньUA», 17 липня голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко зібрав робочу нараду з питання будівництва школи та дитячого садка у 55-му мікрорайоні Луцька.
Під час наради стало зрозуміло, що продовження будівництва – під загрозою зриву. Зважаючи на це, Олександр Савченко поставив перед будівельниками вимогу: нову школу-дитсадок вони будують у борг. Мовляв, відповідні структури закріплюють за цим об’єктом своїх людей, усі відкидають образи й непорозуміння – і спільно будують.
Якщо ж когось щось не буде влаштовувати, то, зі слів голови Волинської ОДА, він дозволить собі «образитися»...
У свою чергу, присутній на нараді народний депутат України від міста Луцька Ігор Лапін запевнив, що необхідні для будівництва кошти з держбюджету будуть виділені, але не раніше жовтня, коли завершаться літні канікули і літніх канікул засідатиме Бюджетний комітет.
Отож, із його слів, є великі сумніви, що в цьому навчальному році цю школу-дитсадок буде запущено в дію.
Вочевидь, нардеп виглядав не надто переконливим, бо після цих слів Олександр Савченко зронив, що «з таким настроєм ми слона не продамо», після чого покинув нараду.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахти Волині: або закрити, або «роздерибанити»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити