image
 |  25 1 Серпня 2020 | 21:41

Чеpез чудеpнацьке оголошення Луцька «чеpвоною зоною» перенесено два чемпіонати України

На позачерговому засіданні Виконавчого комітету Легкої атлетики України, яке відбулося 31 липня о 21:00, було прийняте рішення про перенеcення чемпіонату України серед юніорів на 12-13 серпня, місто Луцьк та командного чемпіонату України і чемпіонату України з бігу на 10000 метрів на 15-16 серпня, місто Луцьк.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФЛАУ.

Підставою для такого рішення стало встановлення Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій нових рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2З.

гідно з ними місто Луцьк на наступний тиждень (3-9 серпня) було віднесено до «червоної зони», найгірша епідеміологічна ситуація. Це означає, що в даний період в Луцьку діятимуть жорсткі карантинні обмеження, які унеможливлюють проведення в місті 5-6 серпня чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів та 8-9 серпня командного чемпіонату України з легкої атлетики та чемпіонату України з бігу на 10000 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТернопіль, як і Луцьк, не буде вводити «чеpвону зону» і з понеділка працюватиме у звичному режимі

Виконавчий комітет з розумінням ставиться до ситуації, яка склалася. Рішення не скасовувати чемпіонати є кроком на зустріч атлетам, які тренувалися і готувалися до них, і тому повинні мати можливість реалізувати свої змагальні амбіції.

Надалі подібні ситуації можуть відбуватися знову. Виконавчий комітет ФЛАУ буде інформувати про можливі зміни, зважаючи на ухвалення Урядом України подібних рішень.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій нових рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2З, найближчим часом буде проводити подібні засідання щотижня, у п’ятницю, у першій половині дня і переглядатиме рівні епідеміологічної небезпеки. ФЛАУ буде оперативно реагувати на такі рішення. Тому наступної п’ятниці (7 серпня) у першій половині дня, відразу після оголошення результатів засідання Державної комісії, ФЛАУ повідомить про можливі зміни в календарі змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тpетього сеpпня влади Луцька та Волині планують дати відсіч на «чеpвону зону»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити