image
 |  16 6 Січня 2021 | 23:31

Через безвідповідальність місцевої влади центр села на Волині став сміттєзвалищем

У Боровичах Луцького району початок нового року жителі села зустрічали з переповненими сміттєвими контейнерами в центрі населеного пункту. Ба більше, люди скаржаться на близьке їх розташування до житлових будинків та масштабів стихійного сміттєзвалища у центрі села.

Про це йдеться у дописі спільноти «Теревені про село Боровичі».

Користувачка Світлана Мандзюк опублікувала допис в якому повідомила про те, що в центрі села Боровичі виникло сміттєзвалище.

«Дуже шкода завершувати 2020 на такій неприємності 😔 Наближаються різдвяні свята, а в центрі села практично сміттєзвалище», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хатка Баби Яги, млин та церква: волинянин змайстрував унікальні вулики (ФОТО)

Даний пост набрав широкого резонансу та обговорення. Як повідомила згодом жінка, сміття в центрі села прибрали. Ось лише питання куди його вивозять?

Також дописувачі в коментарях пишуть, що відповідальним за благоустрій несе староста села Тамара Мандзюк, яка вже декілька років виконувала обов’язки то голови то старости села. За цей час її правління в центрі села Боровичі більших масштабів набрало стихійне сміттєзвалище, а також була затоплена поромна річкова переправа та зрізані багаторічні смереки в центрі населеного пункуту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині староста села влаштувала лісоповал в центрі села (ФОТО)

«Забирати вміст контейнерів має Колківська ОТГ, повідомляє про наповнення, певно, Тамара Василівна. Хто ці контейнери «підкинув» практично під наш будинок - не знаю, але те, що їм тут не місце - однозначно. Сьогодні біля них збирали і бите скло, і леза для гоління, і шмаття якесь - просто в чорних пакетах викинуте біля контейнерів. Совість у людей, м’яко кажучи, на нулю», - скаржаться в коментарях Валентина Лисюк.

«Про совість , особливо побувавши вчора на нашому сміттєзвалищі, я взагалі говорити не буду. Раніше ситуація була не дуже, а зараз то взагалі далі нема куди», - коментує Світлана Мандзюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вони «нові» обличчя Колківської громади? Хто лишився на посадах старости

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині початок села тоне у калюжах (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити