image
 |  9 10 Грудня 2020 | 14:22

Які вони «нові» обличчя Колківської громади? Хто лишився на посадах старости

Багаторічний знову обраний голова Колківської громади Олександр Палінкевич запропонував старост сіл тих осіб, які були і раніше, які по суті не сильно виділялись активною діяльністю, а деякі із них навіть підозрювались у корупції.

Обрав собі секретаря та замів, хто тепер «рулитиме» в Колківській громаді далі в матеріалі.

У вівторок, 8 грудня, відбулося перше засідання сесії Колківської селищної ради восьмого скликання, яке відкрила голова селищної ТВК Катерина Черняк. Інформація з офіційного сайту громади.

Як годиться, в стилі радянщини, на початку сесії голова Колківської громади Олександр ПАЛІНКЕВИЧ склав присягу та подякува виборцям за довіру, хоча в залі пристуні були лише депутати.

Депутатів селищної ради у восьмому скликанні працюватиме 26. Вони представники шести політичних партій: 6 – від політичної партії «За майбутнє», 5 – «Слуга народу», 5 - ВО «Батьківщина» , 4 – «Європейська солідарность», 4 - Аграрна партія, 2 – «Свобода».

На першій сесії депутати обрали обрали секретаря ради, заступників з питань діяльності виконавчих органів ради та старост селищної ради.

За пропозицією селищного голови, таємним голосуванням, більшістю голосів, секретарем селищної ради обрано Наталію Рейкін.

Окрім того, депутати підтримали пропозицію Олександра Палінкевича та затвердили заступників з питань діяльності виконавчих органів ради – Тетяну Бобік та Михайла Лободу. Керуючою справами виконавчого комітету селищної ради обрано Ганну Лотвін.

Також за результатами поіменного голосування утворено чотири постійних комісії селищної ради, затверджено положення про їх роботу, персональний склад, обрано голів.

В ході засідання утворили виконавчий комітет Колківської селищної ради та затвердили старост старостинських округів та сіл. До слова, кандидатур на старост сіл не представляли попередньо на громадські обговорення громадам сіл:

- на посаду старости Боровичівського старостинського округу обрано колишню в.о. старости села, яка особливо нічим похвалитися з досягнень у своїй роботі МАНДЗЮК Тамару Василівну. За її «ефективного» керування в селі Боровичі втоплено поромну переправу, «облаштовано» смітник в центрі села.

- МАРТИНЮК Любов Григорівну на посаду старости Годомичівського старостинського округу Колківської селищної ради;

- ВЕЛИЧКО Євгенію Данилівну на посаду старости Рудниківського старостинського округу Колківської селищної ради;

- РЕГЕШУКА Віктора Олексійовича на посаду старости Старосільського старостинського округу Колківської селищної ради.

- РОМАНЮК Ірину Миколаївну на посаду старости Четвертнянського старостинського округу Колківської селищної ради.

- на посаду старости села Копилля ДАВИДЮКА Костянтина Степановича.

- КЛИМУКА Олександра Миколайовича на посаду старости села Куликовичі.

- ОНІЩУК Тетяну Іванівну на посаду старости села Чорниж.

- МЕЛЬНИК Валентину Трифонівну на посаду старости сіл Гораймівка, Майдан Липненський.

- КОВБАСЮКА Сергія Володимировича на посаду старости сіл Велика Осниця, Мала Осниця, Заріччя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» замінив мера-корупціонера волинського містечка та відразу встановив собі премії

Інших старост селищної ради планують призначити на одному з наступних засідань сесії.

Отож, багаторічний знову обраний голова Колківської громади Олександр Палінкевич запропонував старост сіл тих осіб, які були і раніше, які по суті не сильно виділялись активною діяльністю, а деякі із них навіть підозрювались у корупції.

       

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити