image
 |  4 19 Серпня 2019 | 19:15

Чи готовий Луцьк до опалювального сезону?

Тимчасовий виконувач повноважень директора ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський оцінив готовність до опалювального сезону 2019–2020 років на задовільно.

Про оптимізацію роботи котелень та підготовку до зимово-осіннього періоду 2019-2020 років говорив 19 серпня під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Станом на сьогоднішній день ДКП «Луцьктепло» зробило поточний ремонт 53-х котелень із 34, що становить – 54% від усіє кількості. Також здійснено поточний ремонт центральних теплових пунктів - 44 із 53, поточний ремонт теплових мереж - 70 зі 130 кілометрів уже закінчили.

ДКП «Луцьктепло» за рахунок власних коштів виконали поточний ремонт теплових мереж, котелень на суму 2 мільйони 241 тисячу гривень. Закупили 2 водонагріви за 120 тисяч гривень на дахову котельню, що знаходиться на Гордіюк, 20.

Читайте також: Чи забезпечені луцькі школи підручниками: хто лишився поза увагою?

Відновили асфальтно-бетонне покриття у місцях проведення аварійних відновлювальних робіт на тепломережах, метрологічну пробірку 439 лічильників тепла, які перебувають на обслуговування підприємства, на загальну суму 162 тисячі гривень, демонтаж, монтаж та повірку квартирних лічильників на 134 тисячі гривень, завершили встановлення біопаливного котла на вулиці Боженка. тощо.

По співпраці із ЄБРР проводять технічне переоснащення 9-ти котелень, а також завершили встановлення біопаливного котла на вулиці Боженка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити