image
 |  11 19 Серпня 2019 | 13:21

Чи забезпечені луцькі школи підручниками: хто лишився поза увагою?

У Луцьку освітяни запевняють, що для учнів 1-11-их класів будуть забезпечені 100% підручниками, крім 4-го і 7-го класів.

Про це інформує управління освіти Луцької міської ради. 

Для забезпечення освітнього процесу в Заклади загальної середньої освіти (ЗЗСО), згідно з новим Порядком забезпечення підручниками, здобувачі повної загальної середньої освіти та педагогічні працівники забезпечуються безоплатно доступом до репозитарію електронних підручників, право використання яких придбано за кошти державного бюджету, шляхом розміщення таких підручників (гіпертекстових посилань на них) на відповідних сайтах. Тому, заклади загальної середньої освіти міста укомплектовують бібліотечний фонд електронними підручниками.

І так за кошти державного бюджету придбано підручники для учнів 2-го, 5-го, 6-го і 11-их класів. Для учнів 2-го класу – 102% від замовлення ЗЗСО, 11-го класу – 105 %. Для учнів 5-го класу (інформатика) і 6-го класів (інформатика, історія) – 97%, які планово не надійшли у минулому році.

Лишаться поза увагою цього річ учні 4-тих і 7-мих класів. Очевидно батькам доведеться шукати навчальні посібники для своїх дітей.

До слова, також за кошти місцевого бюджету на початок нового навчального року закуплено і здійснено доставку класних журналів для ЗЗСО на суму понад 80 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити