image
 |  9 6 Грудня 2019 | 20:14

Давали в лікарні на лікування: лучанин продавав наркотичні таблетки

У Луцьку чоловік продавав таблеток з вмістом наркотиків, які йому давали для лікування у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги».

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що обвинувачений, будучи на програмі лікування замісної терапії, 20 серпня отримав для власного вживання у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» один блістер із вмістом десяти таблеток, які містять у своєму складі наркотичний засіб метадон.

Під час проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки він продав ці таблетки за півтори тисячі гривень.

Читайте також: У Луцьку поруч із обласною лікарнею вирощують капусту (ФОТО)

Через місяць 24 вересня чоловік повторив злочин. Отримані для лікування у КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» чотири таблетки, які містять метадон, він продав за 500 гривень.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав. Він розповів, що наркотики його просила продавати знайома. Натомість він був змушений здійснювати злочини через скрутне матеріальне становище. У вчиненому щиро розкаявся.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді п’яти років позбавляння волі змінивши його на умовне терміном на три роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити